Madordning

Med opbakning fra personalet har bestyrelsen besluttet at indføre madordning for alle børn i Børnehuset Mariendal.

Der serveres følgende måltider i børnehaven:

  • Morgenmad for de børn der kommer mellem 06:30 og 07:30. Morgenmaden består af cornflakes, havrefras eller havregryn. Der serveres mælk til. Der vil ofte også være frugt på bordet.

  • Formiddagsmad er f.eks. brød og frugt. Hvert barn skal medbringe tre stykker frugt hver uge til en fælles frugtkasse.

  • Frokost og eftermiddagsmad som laves her i huset. Ugens menuplan kommer løbende på Tabulex, så I kan følge med. Det prioriteres at måltidet, der serveres er sundt, nærende og varieret. 

Madordningen betales sammen med børnehavepladsen. Derudover skal der betales til eftermiddagsmaden. Prisen er 50 kr. pr. måned. Betalingen for eftermiddagsmaden skal ske på jeres barns stue i en kuvert med jeres barns navn på. I bestemmer selv, om I vil betale måned for måned, eller om I vil betale for flere måneder af gangen. I skal selv krydse Jer af på en liste, der hænger ved Jeres barns stue.

I børnehaven har vi minimal-sukker politik. Det betyder, at vi vægter at mindske børnenes indtag af sukker i dagligdagen.

Vuggestuebørnene er på fuld kost og skal derfor ikke betale ekstra for maden, da udgifterne bliver dækket via betalingen til kommunen.

I vuggestuen er der nul-sukker politik.