Madordning

Her kan du finde information om Børnehuset Mariendals madordning.

Bestyrelsen har, med opbakning fra personalet, besluttet at fra 1. januar 2015 indføres der madordning for alle børn i Børnehuset Mariendal. 

Fremover vil følgende måltider serveres i børnehaven:

  • Morgenmad for dem der kommer mellem 6.30 og 7.30. Morgenmaden består af brød med f.eks. smør, ost eller leverpostej, cornflakes eller havregryn. Der serveres mælk til og ofte vil der også være frugt på bordet.

  • Formiddagsmad, som er brød og frugt. Hvert barn skal medbringe 3 stykker frugt hver uge.

  • Frokost og eftermiddagsmad som laves her i huset. Ugens menuplan kommer løbende på Tabulex, så I kan følge med. Der prioriteres at måltidet der serveres er sundt, nærende og varieret. 

Betalingen for madordningen betales sammen med betaling for børnehavepladsen.

Derudover skal der betales til eftermiddagsmaden. Prisen er 50 kr. pr. måned.
Betalingen for eftermiddagsmaden skal ske på Jeres barns stue i en kuvert med jeres barns navn på. I bestemmer selv om I vil betale måned for måned eller om I vil betale for flere måneder af gangen. I skal selv krydse jer af på en liste der hænger ved jeres barns stue

Kostordning i vuggestuen

Vuggestuebørnene er på fuld kost, og skal derfor ikke betale ekstra for maden, da de gør dette via deres betaling til kommunen. 

Pr. 1. januar 2015 indgår vuggestuen i madordningen, det kommer ikke til at betyde ændringer for jer forældre. Den eneste ændring der vil ske er, at maden laves her i huset.